Adres: Girne Mah. Doğuşkent Cad. No : 32 Maltepe - İstanbul | Telefon: 0216 459 75 75

Acer Laptop CD Yeri Yok !!

Tel: 0216 459 7575

Acer laptop CD yeri yok sorunu için harici CD/DVD sürücü kullanabilirsiniz. Günümüzde CD kullanımının yok denecek kadar azalması nedeniyle birçok laptop modelinde olduğu gibi Acer marka laptoplarında bir çoğunda CD yeri bulunmuyor. Çağımız teknolojisi ile artık USB bellek kullanılmaya başlandığından CD kullanımı yok denecek kadar azdır. Bu nedenle de laptop üreticisi firmaların birçoğu laptop modellerinde CD sürücülere yer vermiyor.

 

Tel: 0216 370 7818

 

Fakat laptopunuzda CD sürücüsü yoksa ve mutlaka CD üzerinden bazı aktarım ve çalışmalar yapmanız gerekiyorsa harici CD sürücüsü alarak işlerinizi yapabilirsiniz. Harici sürücülere Acer teknik servislerinden veya internet üzerinden teknolojik cihazların satışını yapan sitelerden ulaşabilirsiniz.

 

 

Acer Laptop CD Yeri Yok

 

 

Acer laptop CD yeri yok sorununda en çok sıkıntı yaşanan konulardan biri de laptopun CD sürücüsü bulunduğu halde Laptop da bu sürücüyü açacak tuşun bulunmamasıdır. Eğer Acer laptopun yan kısmında CD sürücüsü olduğunu görüyor ve açamıyorsanız bu durumda öncelikle başlat kısmına tıklayıp aygıt sürücüsü yazın. Açılan pencerede aygıt sürücüsü kısmında DVD/CD ROM yazan bir bölüm olması gerekir. Eğer böyle bir bölüm yoksa CD sürücüsü yüklenmemiş demektir. Eğer bilginiz varsa CD sürücüsünü kendiniz yükleyebilir ya da Acer yetkili teknik servisinden yardım alabilirsiniz. Teknik servis uzman ekibi Acer laptopunuzun sürücülerini inceleyerek yeni bir sürücü yükleyebilir ya da mevcut CD sürücünüz çalışmıyor ise gerekli işlemleri yaparak çalışır hale getirebilir.

 

 

İletişim bilgilerimiz için lütfen tıklayınız. 

.

Başa dön
Bizi Arayın